21 september 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Tafeltennissers spelen gelijk

Geplaatst op: 18 maart 2019

Het eerste senioren team van Zwartsluis moest deze week spelen tegen het derde team van DTV ’84, uit Dalfsen. Deze wedstrijd stond in het teken van wie koploper zou worden.Na een spannende wedstrijd was de einduitslag; samen aan kop!. Roel Santbergen en Jan Booij wisten ieder maar één keer tot winst te komen. John van Schellen was deze week weer goed voor twee zeges. Samen waren Van Schellen en Booij goed voor de winst in het dubbelspel.

Het tweede team speelde in Zwolle tegen het tiende team van TTZwolle. Het tweede team heeft het moeilijk met de druk van te moeten winnen. Deze week had Harry de Wit twee invallers mee. Zelf bleef hij ongeslagen. Gerwin van Dalfzen kwam tot één zege. Kenneth van Dijk wist drie keer te winnen. De eindstand was een mooie 8-2 zege.

Het derde team speelde thuis tegen het vierde team van Harderwijk. Kenneth van Dijk en Gerwin van Dalfzen wisten in deze wedstrijd ieder twee keer te winnen. Joost de Graaf was goed bezig en kwam tot drie zeges. De eindstand was een 8-2 zege.

Het vierde team speelde ook thuis, het speelde tegen het negende team van Smash ’70, uit Hattem. Invaller Tjalling Wynia deed het goed en kwam tot twee zeges. Wout van Dalfzen was ook goed voor twee winstpartijen. Twan Ketelapper was sterk aan het spelen en bleef deze avond ongeslagen. De eindstand was een 8-2 zege.

De spelers van het vijfde team speelden  in Hasselt,  tegen Hasselt team één. Yannick Meijer en Thimo Smit speelden een mooie wedstrijd. Zij kwamen ieder tot twee keer winst. Mark Smit wist tot drie zeges te komen. De eindstand was nier alweer een 8-2 zege voor een team van Zwartsluis.

DE JEUGD SPEELDE  ZATERDAG BUITEN ZWARTSLUIS

Het eerste team speelde in Twello, tegen het eerste team van Trias. Rafael Oudenaarden speelde een iets mindere wedstrijd. Hij kwam deze morgen niet verder dan één zege. Twan Ketelapper  en Edward de Wit deden het goed, na een week spelen bij de senioren. Zij bleven allebei ongeslagen. De eindstand was een 8-2 overwinning.

Het tweede team speelde in Kampen tegen het derde team van Kampenion. Dat er veel verschil zit waar en tegen wie je speelt is in deze wedstrijd wel te zien. Bij de senioren wisten Yannick Meijer en Thimo Smit nog wel te winnen maar nu zat er geen winst voor hen in. Hidde Keuter kwam ook niet tot winst. De eindstand was dus een 10 -0 nederlaag.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice