8 september 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Veilig een tatoeage laten verwijderen: ga naar een erkende laserkliniek

Geplaatst op: 29 mei 2024

(Adv.) Een tatoeage laten zetten is soms een impulsieve beslissing. Je vriend of vriendin heeft een tattoo, en je laat je overhalen om dit ook te doen. Een klein plaatje, netjes onder je kleding. Maar als de tatoeage eenmaal is gezet, krijg je na verloop van tijd toch spijt. Je kunt geen shirt met korte mouwen meer dragen zonder dat de afbeelding zichtbaar is. Dat stelt je werkgever niet op prijs en dus ben je veroordeeld tot lange mouwen, ook als het hoogzomer is. Een andere reden voor spijt van een tattoo is als die gerelateerd is aan een inmiddels ex-partner. Het leek zo leuk en romantisch, samen een tattoo te zetten. Maar als de relatie is beëindigd kan het een pijnlijke herinnering zijn.

Een tattoo verwijderen met lasertechniek

Als je spijt hebt van een tatoeage dan is er de mogelijkheid om deze met behulp van lasertechniek weg te laten halen. Dit is geen ingreep die je ‘even’ laat doen. Het blijft dus belangrijk om goed na te denken over het zetten van een tattoo. Maar als je de naam van je ex niet langer op je bovenarm wilt, of die in een opwelling geplaatste tattoo van een doodshoofd toch niet zo charmant meer vindt nu je de 50 gepasseerd bent, dan is er de mogelijkheid om de afbeelding te laten verwijderen. Afhankelijk van de afmetingen en de hoeveelheid gebruikte inkt zijn er 1 of meerdere behandelingen nodig.

Laat een tattoo verwijderen door een professional

Je kunt een tattoo laten verwijderen bij Smooth Laser Clinic.nl. Zij hebben hier ruime ervaring mee en kunnen je vooraf precies vertellen hoe de behandeling in zijn werk gaat en wat voor resultaat je kunt verwachten. Het kan zijn dat de huid op de plek waar de tatoeage zat lichter is. Het kan ook dat een afbeelding niet helemaal kan worden verwijderd omdat het bijvoorbeeld om een zeer grote tattoo gaat of een afbeelding waarbij veel inkt is gebruikt.

Zitten er risico’s aan het laten weghalen van een tattoo?

Het verwijderen van een tatoeage wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Wel kan de huid na het laseren wat geïrriteerd en rood zijn. Heel soms ontstaan er blaasjes of korstjes. Het is belangrijk om je tattoo te laten verwijderen door een kliniek die hiervoor hoogwaardige apparatuur gebruikt. Dan hoef je je geen zorgen te maken en geeft het laten weghalen van een tatoeage geen schade aan de huid. Feit blijft natuurlijk dat je goed moet nadenken of je echt een tatoeage wilt. Daarom mogen minderjarigen onder de 12 jaar geen tattoo laten zetten. Tussen 12 en 16 jaar mag het alleen op niet zichtbare plaatsen, dus niet op de handen of polsen, in de hals of op het gezicht. Bij het zetten van een tattoo moet een ouder of voogd aanwezig zijn. Als je 16 jaar of ouder bent mag je zelf beslissen of je een tattoo laat zetten. 

Gepubliceerd door advertentie afdeling
Aquaservice