8 september 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Welke meubels heb je nodig voor een gezellig horeca terras?

Geplaatst op: 29 mei 2024

(Adv.) Het inrichten van een horeca terras bij je kroeg, bistro of restaurant vraagt speciale aandacht. Er gelden andere eisen dan voor het interieur binnen. Daar kun je werken met loungebanken, lekkere stoelen met zachte bekleding en vraagt de verlichting speciale aandacht. Op het terras moet het allemaal wat meer tegen een stootje kunnen. De meeste horeca ondernemers zetten stoelen voor de nacht niet binnen, en tafels uiteraard al helemaal niet. Maar er zijn meer zaken waar je op moet letten.

Welk model tafel voor het terras?

Voor je terras kun je kiezen uit talloze modellen tafels. Rond, rechthoekig, vierkant. Grote tafels voor groepen of knusse tafels voor 2 of 4 personen. Als je hebt besloten welke horeca terrastafels het gaan worden, dan kun je daar passende stoelen bij uitzoeken. Terrasstoelen moeten bij voorkeur lichtgewicht zijn. Je gasten moeten ze gemakkelijk kunnen verplaatsen en als je ’s avonds je terras opruimt dan is het wel handig als je de stoelen snel en gemakkelijk kunt stapelen zodat er geveegd kan worden. Maar de stoelen moeten ook goed bestand zijn tegen weer en wind, want ze staan vaak het hele terrasseizoen buiten. En dan hebben we het nog niet gehad over stoelen die lekker zitten. Want je wilt je gasten wel zo lang mogelijk op je terras hebben en niet dat ze na één rondje alweer vertrekken.

De aankleding van het terras

Als de keuzes voor tafels en stoelen zijn gemaakt dan wil je het terras misschien nog verder aankleden. Een houten vlonder ondergrond zorgt ervoor dat je terras minder snel blank komt te staan na een flinke regenbui. Wil je je gasten beschermen tegen de felle zon dan kun je parasols op het terras plaatsen. Die kun je laten voorzien van je bedrijfsnaam of logo zodat die al van grotere afstand is te zien. Felle kleuren trekken natuurlijk ook de aandacht, maar die moeten dan wel passen bij de aard van het bedrijf. Kamp je met personeelstekort dan kun je een bestelzuil op je terras plaatsen waar de gasten zelf hun bestelling kunnen doorgeven met vermelding van hun tafelnummer. Je hoeft dan alleen nog maar uit te serveren.

Waar bestel je meubilair voor je terras?

Voor horeca terrasmeubilair kun je terecht bij KAJA. Zij hebben alles wat je nodig hebt om je terras uitnodigend en gezellig in te richten. Je kunt online je bestelling doorgeven en afspraken maken over de levering. Als je nog bezig bent met het opknappen van de zaak dan kun je de bestelling alvast doorgeven en laten leveren als het terras klaar is om ingericht te worden. Dat geldt natuurlijk ook voor de inrichting die je voor binnen in gedachten had. Een gezellige bar met stabiele barkrukken, lekkere loungebanken tegen de muren en tafels die je gasten uitnodigen voor een gezellig avondje uit.

Gepubliceerd door advertentie afdeling
Aquaservice