8 september 2024 Gebruikers online: 38
Agenda
Active creations

Vollenhove krijgt eigen biergilde

Geplaatst op: 18 juni 2024

(Ingezonden) Met de groeiende populariteit van speciaalbier en het toenemende aantal mensen in Vollenhove dat graag van meer dan alleen pils geniet, is de oprichting van een biergilde een welkome toevoeging in de regio van Vollenhove. Het idee is afkomstig van een groep speciaalbierliefhebbers uit Vollenhove die regelmatig al samen komen om speciaalbier te drinken.

Het biergilde in Vollenhove zal zes keer per jaar bijeenkomen voor exclusieve proeverijen, waar leden de kans krijgen om bieren met een specifiek thema te ontdekken. Bovendien worden deze avonden ook voorzien van smakelijke hapjes en zullen regelmatig inspirerende gasten, waaronder bierbrouwers en biersommeliers langskomen, die hun kennis en ervaring delen met de aanwezigen.

De bijeenkomsten vinden plaats in het sfeervolle proeflokaal van Stadsbrouwerij Vollenhove Iedereen uit de regio die zijn passie voor speciaalbier wil delen, is van harte welkom om lid te worden van dit nieuwe gilde. Er is een capaciteit van 30 personen in het proeflokaal. Wanneer er meer aanmeldingen zijn zal er geloot worden en een wachtlijst worden gemaakt.

Als dit initiatief je aanspreekt en je graag deel wilt uitmaken van dit biergilde vol passie en gezelligheid, aarzel dan niet om je aan te melden als lid! Stuur een e-mail naar biergildevollenhove@gmail.com

Lees hier een eerder verschenen artikel over een biertje dat speciaal voor Stark Wark werd gebrouwen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice