8 september 2024 Gebruikers online: 41
Agenda
Active creations

Beachvolleybal tijdens Zwemvierdaagse

Geplaatst op: 26 juni 2024

De zwemvierdaagse begint weer vanaf 15 juli en dat betekent natuurlijk; het beachvolleybaltoernooi. Volleybalvereniging Pegasus Zwartsluis wil dit graag in samenwerking met Zwembad de Kragge opnieuw organiseren. De vorige editie was een enorm succes met maar liefst 20 deelnemers. We hopen op dit succes voort te kunnen bouwen met een nieuw veld en een dolenthousiaste organisatie.

“We hebben dit jaar wegens succes maar liefst 3 categorieën waar u aan mee kan doen. Heren 2×2, Dames 2×2 en Recreatie 4×4. De heren spelen hun poulefase op maandag en de dames spelen de poulefase op dinsdag. Op woensdag wordt er in de finales gestreden om de begeerde titel: Beste beachvolleybalteam van Zwartsluis”, vertellen de organisatoren.

“Wilt u onder het genot van een biertje een balletje komen slaan? Of bent u vroegtijdig klaar met het voetbaltoernooi en heeft u nog geen zin om naar huis te gaan? Doe dan gezellig mee met het recreatietoernooi 4×4 op donderdag 18 juli. Aanmelden kan via info@pegasuszwartsluis.nl of via 06-43055316″, besluit de organisatie.

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice