Agenda
Active creations

Geslaagd Zwartewatertoernooi voor tennisjeugd

Geplaatst op: 1 juli 2024

Net als vorige jaar is het jeugd Zwartewatertoernooi op één dag gespeeld.  Vrijdag 28 juni vond het Zwartewatertoernooi voor jeugdspelers plaats in Zwartsluis. Vierentwintig jeugdige tennisser uit de drie watersteden streden tegen elkaar in 3 categorieën.

In de prijzen

In de categorie jeugd t/m 17 jaar werd Feline Hoekman uit Hasselt eerste en Daniel Timmer uit Zwartsluis tweede. In de categorie groen (t/m 12 jaar) was Mats van Andel uit Zwartsluis de beste en voor Imre van der Steeg uit Genemuiden een mooie tweede plek. In de poule met de jongste spelers (t/m 10 jaar) deed Senn van Andel uit Zwartsluis zijn grote broer na en werd eerste. Selene Gort uit Hasselt werd tweede.

Supporters

Het publiek was goed vertegenwoordigd. De spelers werden veelal aangemoedigd door ouders, grootouders en broertjes/zusjes. Het terras was vol en de bankjes bij de wedstrijden waren goed gevuld.

Naast de potjes tennis was er ook vermaak buiten de tennisbaan. Op het springkussen van Bonthuis Vaartjes Makelaars konden de kids die nog energie overhadden lekker springen.

Prijsuitreiking

Na het toernooi konden de spelers zich te goed doen aan broodjes knakworst en een broodje hamburger van de bbq. Tijdens de versnaperingen vond de prijsuitreiking plaats. De nummer 1 tot en met 3 uit elke poule kregen een beker en alle deelnemers kregen een medaille omgehangen. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door hoofdsponsor ForTop.

Al met al een zeer sportief, gezellig en geslaagd toernooi!