8 september 2024 Gebruikers online: 45
Agenda
Active creations

Alfred Beens nieuwe fractievoorzitter SGP

Geplaatst op: 17 juli 2024

Alfred Beens neemt vanaf 1 september het fractievoorzitterschap over van Klaas Huisbrink. “Omdat dit mijn laatste termijn als raadslid is, leek het mij verstandig om het fractievoorzitterschap tijdens deze raadsperiode over te dragen. Zo kan ik het voorzitterschap goed overdragen en kan de fractie voorsorteren op de toekomst”, aldus Klaas Huisbrink.

Hij voegt daar aan toe: “De komende anderhalve jaar hoop ik nog mijn bijdrage in de raad voor de SGP te leveren. Ik heb er alle vertrouwen in dat Alfred onze fractie kan leiden”.

Sinds 2018 vervult Klaas Huisbrink de rol van fractievoorzitter voor de SGP Zwartewaterland. De fractie is Klaas Huisbrink zeer erkentelijk voor zijn inzet, zijn waardevolle bijdragen en betrokkenheid. “Als fractie zijn we blij dat hij de komende periode nog beschikbaar is zodat we gebruik kunnen maken van zijn politieke ervaring”, aldus Beens.

De nieuwe fractievoorzitter hoopt de herkenbare politieke lijn en identiteit van de SGP voort te zetten “door politiek te voeren bij een open Bijbel en het goede te zoeken voor onze gemeente”, aldus aankomend fractievoorzitter Alfred Beens.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice