8 september 2024 Gebruikers online: 37
Agenda
Active creations

Meester Aart neemt afscheid als directeur van Buuzekaemp

Geplaatst op: 18 juli 2024

De leerlingen en leerkrachten van Christelijk Kindcentrum De Buuzekaemp in Belt-Schutsloot hebben vanmiddag afscheid genomen van hun directeur Aart Holtman. Tien jaar geleden werd hij gevraagd naast zijn taak als directeur van CKC De Wijngaard in Zwartsluis ook De Buuzekaemp erbij te nemen. Door samen op te trekken kon er efficiƫnt gewerkt worden.

De zelfstandigheid van De Buuzekaemp stond echter wel voorop en met een stabiel leerlingaantal van ongeveer 45 leerlingen is dat gelukkig nog steeds het geval. Door de echter steeds groter wordende Wijngaard en het feit dat meester Aart een dag minder wil gaan werken, heeft hij besloten na 10 jaar te gaan stoppen met zijn directeurschap van de Buuzekaemp. Hester Schumacher uit Meppel zal zijn taak komend schooljaar overnemen.

Vandaag hebben de leerlingen afscheid genomen. Die begon met het traditioneel patat eten met elkaar bij het Otterswold en een lawaaivaart door de Schutsloot naar de school. De kinderen hadden allemaal optredens en een afscheidslied voorbereid. Een mooi cadeau voor meester Aart, een springkussen, een suikerspin en popcorn en een ijsje van De Snoepers maakten het afscheidsfeest helemaal compleet.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice