20 september 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Even naast je staan – Nienke Schraa

Geplaatst op: 30 juli 2024

(Adv.) Verlang jij ernaar om voluit te leven, met vertrouwen, zonder jezelf af te remmen? Zou jij meer balans willen ervaren in je lijf, hoofd en leven? Misschien sta je nú wel op zo’n punt: je kunt de rust niet meer vinden, staat altijd ‘aan’ en je moet van álles van jezelf. Je bent vermoeid, voelt je onveilig of gestrest. Keuzes maken is moeilijk, je blijft maar rondjes draaien. Voortdurend ben je bezig met wat een ander van jou vindt of verwacht. Je gedachten remmen je af, emoties overspoelen je en je lijf vertoont vreemde signalen. Je hebt van alles geprobeerd, maar komt er zelf niet uit.

Mijn naam is Nienke Schraa en ik ben werkzaam als coach, ervaringsdeskundige en psychotherapeut in Zwartsluis. Ik omschrijf mezelf als een warm, verbindend en veelkleurig mens. Ik ben beschikbaar voor jou, als jij mentale en emotionele belemmeringen ervaart in je dagelijks leven. Je bent van harte welkom in mijn praktijk ‘Even naast je staan’, om zelf de kracht van persoonlijke groei te ervaren! Samen met jou ontdek ik wat maakt dat jij vastloopt. Ik breng je in verbinding met jezelf en met alles wat er leeft in jou. Ik bied jou de spiegel, creëer beweging daar waar het (nu nog) vastzit, waardoor jij tot nieuwe inzichten en denkpatronen komt. Mijn werkwijze is dynamisch en afgestemd op jouw unieke behoeften. Ik bied jou niet ‘de oplossing’, maar help jou om die oplossing in jezelf te ontdekken! Jij ontwikkelt nieuw perspectief, met meer rust en balans.

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik reik jou mijn hand en kom naast je staan in jouw zoektocht, totdat je weer op eigen kracht verder kunt. Ik werk vanuit christelijke waarden, maar jij bent welkom zoals je bent. Hoe mooi zou dat zijn; jezelf volledig omarmen zoals je bent, en leven vanuit meer vrijheid. Gun jezelf wat jij nodig hebt, want je bent het waard!

‘Mag ik Even naast je staan?’

Zo bereik je mij:

Even naast je staan Therapie en Coaching

Adres: Dikkersstraat 9, Zwartsluis

Tel: 06-21372670

Website: www.evennaastjestaan.nl

Mail: info@evennaastjestaan.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice