21 september 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

KWF-collecteweek in aantocht

Geplaatst op: 28 augustus 2024

Van 1 tot en met 7 september vindt de landelijke collecteweek van KWF Kankerbestrijding plaats. In Zwartsluis wordt de jaarlijkse inzamelingsactie al meer dan veertig jaar gecoördineerd door Christien Blei en Jenneke Slurink. Dit jaar wordt echter geconfronteerd met een groeiend tekort aan collectanten, waardoor sommige wijken mogelijk niet worden bezocht.

Het tekort aan vrijwilligers, dat de afgelopen jaren steeds nijpender is geworden, betekent dat niet in elke wijk een collectant aan de deur verschijnt. Dit hoeft echter geen belemmering te zijn voor wie een donatie wil doen. Voorbijgangers die wel een collectant tegenkomen, krijgen de mogelijkheid te doneren via een QR-code op een collectebord. Voor wie geen collectant heeft gezien, bestaat de mogelijkheid een donatie over te maken naar bankrekeningnummer NL 44 INGB 0000 0260 00.

Daarnaast kan eenvoudig worden bijgedragen via SMS. Door het woord KWF te sturen naar 4004, wordt eenmalig een donatie gedaan.

Met deze oproep wordt het belang van de collecteweek onderstreept, ondanks de verminderde aanwezigheid van collectanten. Voor vragen over de inzamelingsactie in Zwartsluis kan contact worden opgenomen met Jenneke Slurink op telefoonnummer 06-55261009.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice