20 september 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Wout en Raymond bereiken finish van marathon

Geplaatst op: 6 mei 2024

fotoserie: Henk Kuik

Wout Westhuis Raymond Spijkerman hebben zaterdag met succes de ‘marathon van de Kop van Overijssel’ gelopen. Al om 07.30 uur vertrok het duo vanaf de Arembergersluis om vervolgens tegen 11.15 uur weer te finishen in de Barsbeek,

Bjorn van der Vegt en Jan Leusink liepen de halve marathon. De route, door Wout op papier gezet, bracht de hardlopers via Kadoelen door de Noordoostpolder, Vollenhove, de Leeuwte, de Blauwe Hand en Belt Schutsloot. Het is de tweede keer dat dit gezelschap een eigen-uitgestippelde marathon liep. Dat verliep zonder problemen. “Maar nu voel ik ‘m wel, ik heb aardig wat spierpijn”, concludeert Wout maandagochtend tevreden. 

Klaas van Dijk en Rob Schraa fietsten mee om de heren te verzorgen, te supporten én om de veiligheid in de gaten te houden. Lucas Fakkert had eerst het plan om mee te lopen, maar was ziek in de dagen voorafgaand aan de marathon en fietste daarom mee. Wie volgend jaar mee wil lopen of als duo een run bike run wil afleggen, kan zich melden bij Westhuis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice