19 september 2024 Gebruikers online: 35
Agenda
Active creations

Thema-avond ‘muziek en dementie’ in Sluuspoort

Geplaatst op: 7 mei 2024

(Ingezonden) Werkgroep Alzheimer Trefpunt Zwartewaterland organiseert een avond gewijd aan muziek en dementie. Het evenement werpt licht op de impact van muziek op mensen met dementie, met bijzondere aandacht voor gevoelens van kwetsbaarheid, onzekerheid, afhankelijkheid en soms angst.

Creatief therapeut Jeanette den Ouden, bekend onder haar alias “Mevrouw Vlinder”, zal ons begeleiden in dit onderwerp. Zij zal zingen en spreken over de kracht van muziek. Na een korte pauze zullen we samen genieten van muziek, vergezeld van een hapje en een drankje.

Tijdens de avond zal er ook een informatiestand van Alzheimer Nederland aanwezig zijn. De avond is bedoeld voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere geïnteresseerden. Het wordt een ontspannen en interactieve avond waarbij we hopen u te mogen verwelkomen.

U bent van harte welkom op maandagavond 27 mei in de Sluuspoort, Handelskade 25 in Zwartsluis. De inloop begint om 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur, eindigend om 21.30 uur. De toegang is gratis, maar we vragen vriendelijk om u vóór 20 mei aan te melden bij Mantelzorgconsulent Lia Ruitenberg, via telefoonnummer 06-13014955 of per e-mail naar l.ruitenberg@ijsselheem.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice