22 september 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

’69 Comeback in Botterhuus

Geplaatst op: 22 augustus 2024

(Ingezonden) Op zaterdag 28 september 2024 transformeert Het Botterhuus in Zwartsluis tot een waar rock-‘n-roll paradijs. Het podium wordt dan betreden door ’69 Comeback, een energiek trio dat rockabilly, blues en stampende rock-‘n-roll met volle overgave speelt. De deuren van het Botterhuus, gelegen aan de Mastenmakersstraat 19A, openen om 19.30 uur, waarna de avond om 20.30 uur van start gaat.

Met een klassieke line-up bestaande uit gitaar, contrabas en drums, brengt ’69 Comeback een eerbetoon aan de gloriedagen van de rock-‘n-roll. Maar verwacht geen avond die stilstaat in de jaren ’50 en ’60; het trio blaast ook moderne rocksongs nieuw leven in met een stevige rockabilly-saus. Hits van grootheden als Bruce Springsteen, Elvis Presley, Chuck Berry en Jimi Hendrix passeren de revue en zorgen voor een muzikale reis die elke liefhebber in vervoering brengt.

Het drietal, bestaande uit Erik Jan van de Worp (gitaar), Erwin Gerrits (drums en zang) en Erwin de Vries (contrabas en zang), staat bekend om hun energieke live-optredens die menig kroeg en festival op zijn grondvesten deed schudden. Kaarten voor dit muzikale evenement zijn verkrijgbaar voor € 10,00 per persoon, inclusief koffie of thee. Reserveren kan dit keer uitsluitend per e-mail via zs13secretariaat@ziggo.nl, ter attentie van Menno.

Noteer alvast in uw agenda: op zaterdag 26 oktober 2024 volgt de volgende muziekavond in Het Botterhuus, ditmaal met “The Collective Dalfsen”.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice