20 september 2024 Gebruikers online: 65
Agenda
Active creations

Bibliotheek maakt zich sterk binnen het Sociaal Domein

Geplaatst op: 30 augustus 2024

De Bibliotheek Zwartewaterland biedt steeds vaker activiteiten aan gericht op zorg en welzijn, opvoeden en opgroeien, werk en inkomen oftewel het Sociaal Domein. Zo is er in de Wereld Suïcide Preventie Week op dinsdag 10 september 2024 de lezing ‘De jongen met de goedkope loopschoenen’ van Bjorn Kiggen in de Bibliotheek Genemuiden. Daarnaast zijn er dit najaar tien online workshop voor mensen die stappen willen zetten in hun loopbaan.  

Met de lezing over het autobiografische zelfhulpboek ‘De jongen met de goedkope loopschoenen’ wil auteur Bjorn Kiggen iedereen die met (mentale) problemen worstelt een hart onder de riem steken. Zijn lezing is doorspekt met tips om je mentale gezondheid op peil te houden. Deze lezing is op dinsdag 10 september 2024 van 19.00 tot 21.00 uur in de Bibliotheek Genemuiden. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

In de periode van 11 september tot en met 13 november 2024 biedt de Bibliotheek Zwartewaterland in samenwerking met Stichting JobOn tien online workshops aan, iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur. Interessant voor wie op zoek is naar een nieuwe baan, een carrièreswitch wil maken, een afstand tot de arbeidsmarkt ervaart of anderstalig is. Deelname is gratis. Graag wel vooraf aanmelden via het bericht ‘Zet stappen in jouw loopbaan met onze activiteiten’ op de website www.mijnbieb.nl/nieuws.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice