20 september 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Chris de Haan 25 jaar jubileum bij Interfloor

Geplaatst op: 13 september 2024

Chris de Haan werd vandaag verrast door zijn collega’s van Interfloor vanwege zijn 25-jarig dienstverband. Op 13 september 1999 kwam de Hasselter in dienst als medewerker op de financiële administratie met als hoofdtaak debiteurenbeheer en algemene crediteurenadministratie. Na zijn dienstplicht en een studie MEAO financiële administratie had Chris gesolliciteerd. Door zijn kennis en interesse in cijfermatig en controlerend werk gecombineerd met een groot rechtvaardigheidsgevoel viel de keuze al snel op Chris voor de vacature.

S’morgens kwam hij op gesprek en om 13.30 uur kon hij terugkomen om te tekenen. Directeur Lens Nekeman bedankt hem voor zijn jarenlange goede bijdrage aan Interfloor maar ook voor zijn correcte en doortastende behandeling van de dealers van Interfloor. Uitleg over facturen of overleg over de betaling daarvan hebben hem en Interfloor ook op dat gebied een goede naam bezorgd. Chris ontving naast een elektrische fiets een envelop met inhoud als dankjewel voor zijn meebouwen aan, en meewerken als fijne collega binnen Interfloor. Zoals gebruikelijk bij Interfloor was het magazijn voorzien van een mooi spandoek en binnen diverse posters met “Chris-uitdrukkingen”.

Op 4 oktober zal ook hij nogmaals in het zonnetje worden gezet, naast 4 andere jubilarissen in 2024, tijdens een feestelijk weekend voor personeel met partners en oud-medewerkers.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice