19 september 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

Vijf sterren voor B&B Staphorsterveld

Geplaatst op: 12 augustus 2022

Bed & Breakfast Staphorsterveld is vorige week opnieuw officieel ingedeeld in de klasse van vijf tulpen. Dit is de hoogste klasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. B&B Staphorsterveld ontving de vijf tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland. De overnachtingslocatie ligt aan het Dekkersland, tussen Zwartsluis en Staphorst.

Uit het rapport van de mystery guest blijkt: ‘Een zeer complete B&B met compleet klein, maar fijn ingericht keukentje. Kastruimte is er ook meer dan voldoende. Er is een mooi terras met een keurig aangeplante haag en een laadpaal voor je elektrische fiets. Er zijn veel producten welke direct bij een boer in de omgeving gehaald worden. Ja, dit alles maakt het naast de uiterst vriendelijke en behulpzame gastheer/gastvrouw tot een heel fijne plek, waar geregeld dezelfde gasten terugkomen.’

In Nederland zijn 85 B&B’s die vijf sterren draaien. In deze omgeving is dat dus het Staphorsterveld van de familie Grendel én De Ruigenhof in Sint Jansklooster.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice